MIOVENI: a doua etapă de înscriere în învățământul primar

În Mioveni se organizează, în perioada 24 -30 martie, a doua etapă de înscriere în învățământul primar, urmând ca rezultatele finale să fie afişate în 6 aprilie.
Cum se face înscrierea și ce acte sunt necesare
Cererea-tip de înscriere la clasa pregătitoare se poate completa online sau la secretariatul școlii la care părintele dorește să înscrie copilul (pentru cea de-a doua etapă cererile de înscriere se completează în perioada 24-30 martie 2017).

CITEȘTE ȘI ... INCENDIU ÎN ARGEȘ! O groapă de gunoi a luat foc!


În momentul completării cererii de înscriere sau, după caz, al validării acesteia, părinţii trebuie să depună și o copie a actului de identitate propriu, precum şi o copie a certificatului de naştere al copilului.
În cazurile în care este necesară evaluarea dezvoltării psihosomatice, părinţii sunt nevoiți să depună şi o copie a rezultatului pozitiv al acesteia, iar în cazurile în care înscrierea se cere la o altă unitate decât şcoala de circumscripţie, părinţii trebuie să depună documentele care dovedesc îndeplinirea criteriilor de departajare (și care sunt afișate de către fiecare școală în parte).

Reamintim că între 7 şi 13 aprilie, ISJ Argeş va soluţiona toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere.