Minoră amendată cu 1000 de lei.  Se afla la altă adresă

În ultimele 24 de ore structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale și polițiștii locali au acționat, în sistem integrat, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19.

Astfel, au fost verificate 362 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.  Printre acestea se numără și doi minori, un băiat de 10 ani și o fată de 17 ani, care nu au fost găsiți la adresa declarată, ci la o altă adresă. În acest caz, a fost aplicată o sancțiune de 1000 de lei, iar acum autoritățile trebuie să decidă dacă cei doi minor vor fi plasați sau nu în carantină.

CITEȘTE ȘI .... Argeșul - Fără focare active de pestă porcină africană la porcii domestici


55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei,  au fost date persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației. 

CITEȘTE ȘI ... Trei medici s-au ales cu dosar penal pentru ca nu au vrut in spital COVID!

Reamintim că, ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au deschis un dosar penal în cazul a trei medici din Argeş care nu au dat curs unui ordin al prefectului prin care erau detaşaţi la spitalul din Câmpulung pentru a asigura asistenţa de specialitate pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus.