Minor rănit de un motociclist. S-a întâmplat pe trecere

Este al doilea caz pe ziua de astăzi, când șoferi nu oferă prioritate la trecerea de pietoni. De data aceasta, un adolescent de 14 ani a ajuns la spital. 

CITEȘTE AICI cazul din Curtea de Argeș...O mamă, o fetiță de 5 ani și un bebeluș, la spital. Răniți pe trecere


S-a întamplat pe bld. Frații Golești, în apropiere de intersecția cu str. Cozia, pe sensul de mers centru spre Vama Pitești. Un tânăr de 19 ani, din Oarja, nu ar fi acordat prioritate unui minor de 14 ani, din Pitești, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Tânărul de 19 ani se afla pe motocicletă. În momentul impactului s-a dezechilibrat și a căzut.

Astfel, în urma accidentului, la spital a ajuns minorul de 14 ani pentru investigații, din consultațiile preliminare rezultând ca este rănit ușor. Rănit a fost și motociclistul. Aceasta a suferit leziuni ușoare.

CITEȘTE ȘI ... Situația COVID în Argeș - Decizie de ultimă oră în sistemul medical argeșean


Polițilștii Biroului Rutier Pitești l-au testat pe conducătorul motocicletei cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

”În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”, susțin oamenii legii.