Uluitor! 10 lei pentru o partidă de sex cu un copil!

Incident extrem de grav intr-o localitate din Arges. Un adolescent infirm, care abia s-a întors din străinătate de la cerșit, și-a făcut un obicei din a viola copii. A fost prins doar după ce mama unuia dintre ei a aflat și s-a dus la politie. Până în prezent este singura care a depus plângere în acest sens. Incidentul reclamat a avut loc la Mihăiești în Argeș și, de fapt, este vorba nu despre un singur incident, ci despre mai multe, pentru că s-a întâmplat de mai multe ori. Un adolescent de 17 ani l-a violat in repetate randuri, in intervalul 5- 19 iulie 2018, pe un copil de 6 ani. Oral și anal. Totul s-a întâmplat in podul unei case părăsite din cătunul de rudari, casa situata in spatele unei farmacii. Cei doi erau vecini și adolescentul l-a amenințat ca, dacă spune, îl omoară. Au aflat însă alți copii. După o ceartă, unul dintre copii s-a supărat pe prietenul lui și l-a pârât mamei sale, iar aceasta a alertat politia.

A urmat o anchetă; adolescentul a fost dus la audieri, iar ieri reținut. Azi, violatorul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecatoria Campulung. S-a decis să rămână 30 de zile in arest. Ambii protagoniști sunt de etnie roma și de la Mihaesti. Membrii comunității spun ca vor trata subiectul și după legile lor. Violatorul a rămas infirm in urma cu câțiva ani după ce s-a electrocutat de la un stâlp. Are o mama amputata. Ulterior a fost plecat prin Europa la cerșit. Surse din anchetă susțin că banii câștigați din cerșit erau folosiți pentru plata partidelor de sex (10 RON partida de sex cu un minor).

UPDATE:

Instanța a decis ca adolescentul violator în vârstă de 17 ani să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

UPDATE:

Cei doi minori sunt vecini înt-un cătun de rudari din comuna Mihăești. Copilul în vârstă de 6 ani ar fi fost violat în mai multe rânduri de celălalt minor, cu 11 ani mai mare decât el. Totul s-ar fi întâmplat într-o casă părăsită din aceeași localitate. Despre perversiunile sexuale la care a fost supus minorul, a aflat și mama acestuia, care a alertat polițiștii. Femeii i-a mărturisit prin ce trece copilul ei un alt băiețel. Ultima dată, minorul a fost violat pe data de 19 iulie. În cursul zilei de astăzi, agresorul v-a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

UPDATE:

Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de ieri, politiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au reținut un minor de 17 ani, din Mihăești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta este bănuit că ar fi agresat sexual un alt minor de 6 ani, din aceeași localitate. Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

NEWS:

Un minor în vârstă de 6 ani a fost violat. S-a întâmplat, ieri, in localitatea argeseană Mihăești. Presupusul agresor, un adolescent in vârstă de 17 ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Revenim cu detalii.