Ministrul Virgil Popescu în vizită de lucru în Argeș

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a efectuat o vizită la Fabrica de Combustibili Nucleari din Mioveni și a avut întrevederi cu oamenii de afaceri din oraș.
Virgil Popescu a fost însoțit de președintele PNL Argeș Adrian Miuțescu, candidatul PNL pentru Președinția Consiliului Județean Argeș Emanuel Soare și deputatul de Argeș Bica Danut, alături fiind candidatul PNL la primăria Mioveni, Argentina Culcuș, într-o acțiune electorală și a purtat mai multe discuții cu cetățenii din oraș.

De asemenea ministrul Virgil Popescu și-a continuat vizita din Argeș cu două opriri la societatea Internațional Lazăr Company și la Leoni Wiring Systems, în comuna Bascov. I-au fost prezentate de rând investițiile din cadrul celor două companii și la final a susținut declarații de presă alături de președintele PNL Adrian Miuțescu, de candidatul PNL la Consiliul Județean, Emanuel Soare și de candidatul PNL la primăria Bascov, Gheorghe Nedelea. “Am vizitat două companii puternice, Leoni și Lazăr Company cu investiții de milioane de euro, care au peste 3000 de oameni angajați. ,,Am rămas profund impresionat de ce a costruit domnul Lazăr aici”, a declarat ministrul Economiei care totodată și-a arătat încrederea căt atât Argeșul cât și Bascovul vor avea administrații liberale.

Totodată ministrul Virgil Popescu și-a încheiat vizita din județul nostru la Curtea de Argeș, după ce a avut o oprire la una dintre investițiile realizate în domeniul hidroelectric, la Oești (Albeștii de Argeș). Au fost alături de ministrul Economiei, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu candidatul PNL la președinția CJ, Emanuel Soare, candidatul PNL la primăria Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan, deputatul Danuț Bica și președintele PNL Pitești, Marius Postelnicescu.
Vizita s-a încheiat la sediul Hidroelectrica din Curtea de Argeș și cu o plimbare în centrul municipiului.

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul National Liberal - Filiala  Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200012