Ministrul Sănătății prezent astăzi la conferința de presă organizată la sediul PNL Argeș din Pitești!

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a ajuns la Pitești unde participă la o conferință de presă la sediul PNL Argeș.

Nelu Tătaru a precizat în cadrul conferinței următoarele: 

,, Consider necesar spitalul Municipal pe care domnul Sorin  Apostoliceanu il are ca proiect pentru Pitesti”.

,, În aceste momente, o dată cu starea de alerta am solicitat fiecarui spital Covid sa isi reanalizeze situatia si sa creze un scenariu non-covid. În masura in care pacientii covid pot fi mutati sa fie transferati in spital din fazele 1 si 2”.

Guvernul liberal are în atenție tot ce înseamnă infrastructură, locuri de muncă, dar nu face rabat de la sănătate și educație.

Prezent la conferință, Sorin Apostoliceanu a declarat:

,,Ministrul Sănatatii ne va ajuta in viitor. Am găsit mai multe locuri pentru acest spital municipal. Tot PNL a mai incercat acum multi ani un asemenea proiect, dar acum, cu siguranta va fi realizat cu sprijinul PNL”.

Nicolae Zaharia, candidatul PNL la primăria Campulung a vorbit despre nevoia ca cele doua spitale din Campulung sa devina si non-covid:

,, Am solicitat sprijinul dlui ministru ca cele doua spitale din Campulung sa devina si non-covid. Muscelenii au nevoie ca spitalul municipal sa ii trateze. Ieri in CJSU s-a decis ca Spitalul Municipal sa devina si non-covid, asa ca domnule ministru va rog sa ne sprijiniti in aceasta directie”.

Propunerea Ministrului Sănătătii este prelungirea stării de urgență pentru încă 30 de zile.

CITEȘTE ȘI...Măștile de protecție pentru persoanele defavorizate din Argeș au sosit ieri!

De asemenea Nelu Tataru a vorbit și despre adeverinta medicala pentru elevii care nu se pot duce la scoala și vor urma cursuri online:

,, Adeverinta medicala pentru elevi se poate aduce si in prima saptamana de scoala. Recomandarea mea a fost ca aceasta sa fie obtinuta de elevii cu comorbiditati pentru a putea face demersuri ca sa urmeze invatamantul online”.

Emanuel Soare :

,, Sunt profund onorat sa fiu alaturu de cel mai bun ministru. In toata aceasta perioda dificila eu m-am simtit in siguranta pentru ca dumneavoastra ati gestionat exemplar situatia. In Arges masurile, destul de dure, au produs niste rezultate care astazi ne permit sa vorbim de o restructurare a spitalelor, de faptul ca Spitalul Campulung poate redeveni spital non-covid”.

Totodată s-a anunțat si faptul că astăzi și mâine, un număr de 3,3 milioane de măști sosite de la Guvernul Romaniei vor fi distribuite catre elevii si persoanele defavorizate din Argeș.

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul National Liberal - Filiala  Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200012