Ministrul Lucrărilor Publice: “Cooperăm ca să dezvoltăm Argeșul !”

Ion Ştefan, ministrul Lucrărilor Publice şi Dezvoltării, a fost prezent miercuri în Argeş, unde s-a întâlnit cu primarii liberali din județ și cu candidații PNL Argeș pentru Parlamentul României. 

Ministrul Ion Ștefan a susținut că e nevoie de cooperare între Guvern și administrația locală și a făcut apel la primarii din județ să depună proiecte pentru conectarea la reţelele de gaze.

„Pentru a reuși să dezvoltăm județul Argeș, avem nevoie de o cooperare mai apropiată cu administația locală. Am stat de vorbă cu primarii liberali din județ, în direcția unei apropieri între administrația locală și cea centrală. Timp de aproape opt ani, guvernările succesive nu au reuşit să deblocheze extinderea reţelelor de gaze în România. Guvernul liberal condus de Ludovic Orban a reuşit în acest an să facă un apel de proiecte prin care conectăm gospodăriile românilor la reţelele de gaze. Apelul este deschis, aşa că noi guvernul liberal Ludovic Orban ne-am angajat că vom conecta gospodăriile românilor la reţeaua de gaze”, a declarat ministrul Ion Ştefan.

Întâlnirea a avut efecte imediate, de exemplu primarul comunei Moșoaia, Ion Necula, fiind sfătuit să facă documentația pentru finalizarea școlii din comună, începută de 11 ani, dar și documentația pentru construcția unei săli de sport care va fi realizată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. 

Un subiect important luat în discuție a fost demararea proiectului privind domeniul schiabil Ghițu-Molivișu, despre care ministrul Dezvoltării a anunțat că au fost eliberate toate avizele.