Ministerul de Interne face ANGAJĂRI- 5000 DE POSTURI DISPONIBILE!

Ministerul de Interne face ANGAJĂRI- 5000 DE POSTURI DISPONIBILE! Încadrarea celor 5.000 de oameni ar putea fi cea mai mare campanie de angajări organizată vreodată de MAI.

Ministerul Afacerilor de Interne a anunțat că în perioada următoare vor fi scoase la concurs încă 5000 de posturi pentru specialiști și agenți de ordine publică. Acest lucru va avea loc după pensionările masive din sistem, în urma cărora a rezultat un deficit de peste 16. 000 de posturi.

CITEȘTE ȘI ... DIICOT și BCCO ÎN ACȚIUNE! Culturi de cannabis în Argeș


Cele mai multe posturi vor fi la Poliția Română, structură cu cel mai mare deficit de personal. Chiar şi după angajările masive atât a absolvenţilor Academiei de Poliţie şi a celor două şcoli de poliţie de la Câmpina şi de la Cluj cât şi a angajărilor din sursă externă a celor care nu au absolvit unităţile de învăţământ administrate de MAI, deficitul de personal este de aproximativ 16.000 de posturi, arată biroul de presă al instituţiei.

Cel mai mare deficit de personal se înregistrează la Inspectoratul General al Poliţiei Române, urmat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Sursa: Digi 24