Mihail-Nicolae Rachieru: „Să continuăm împreună procesul schimbării în bine a localității noastre!”

„Budeasa este comuna în care m-am născut şi am crescut, este locul de care sunt legat şi unde mi-am creat cele mai multe şi mai frumoase amintiri. O comună cu o istorie frumoasă, cu peisaje și o așezare geografică de poveste, cu oameni harnici, gospodari și pricepuți!
În iunie 2016, cunoscând în detaliu problemele acestei comune, am făcut o programare a priorităţilor de dezvoltare a comunei pe termen mediu și lung. Nu a fost o perioadă ușoară, dar dorința de a dezvolta comunitatea în care trăiesc m-a motivat. 
Am reuşit, în doar 4 ani, să atrag fonduri externe (europene și guvernamentale) de peste 4.000.000 de euro, ce au fost investite în localitate. Toate proiectele derulate au fost implementate în comuna noastră la dorința dumneavoastră și, tot din dorința dumneavoastră, voi implementa în mandatul următor proiectul de asfaltare integrală a străzilor și drumurilor comunale din localitatea noastră.
Trăind în această comunitate, cunosc faptul că mai sunt lucruri de remediat, care nu au fost posibile în acest mandat, iar aceste deficiențe le resimt și eu alături de dumneavoastră, concetăţenii mei. Cu încredere şi depăşind contextul resurselor financiare limitate, voi finaliza în perioada imediat următoare proiecte de anvergură precum: # Sala de sport; # Căminul Cultural; # Modernizare bază sportivă. Am încredere că efortul depus în mandatul anterior va fi înțeles și aștept propuneri pentru dezvoltarea comunei noastre începând cu data de 28 septembrie 2020. În strategia mea de dezvoltare sunt prinse deja proiecte depuse, care aşteaptă finanţarea:
- reabilitare și extindere sistem de alimentare cu apă și canalizare;
- modernizare drumuri comunale în comuna Budeasa;
- extindere rețea de gaze naturale în comuna Budeasa;
- reabilitare și dotare Grădinița Calotești, în vederea transformării în corp de școală cu 3 clase pentru elevi, comuna Budeasa, județul Argeș;
- reabilitare, extindere și dotare Grădinița Rogojina, comuna Budeasa, județul Argeș.
Din dorința de a duce la final obiectivele începute, dar şi din interesul comun de a continua și identifica acțiunile și măsurile viitoare pentru a aduce schimbări vizibile şi benefice comunei noastre, vă solicit încrederea pentru un nou mandat și VĂ SOLICIT VOTUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN DATA DE 27 SEPTEMBRIE 2020, lăsând faptele şi activitatea din cei 4 ani să vorbească pentru mine.
Mulțumesc cetățenilor din comuna Budeasa pentru încrederea acordată, la alegerile din 2016. Acum vreau să vă asigur că doresc să contribui, în continuare, la transformarea comunei Budeasa într-un mediu prosper, în care merită să te naști, să copilărești, să te dezvolți personal și profesional. Împreună cu echipa mea sunt sigur că vom aduce schimbările esențiale pentru noi și pentru copiii noștri, iar dacă doriți să continuăm împreună la modernizarea și bunăstarea comunei Budeasa, atunci pe 27 septembrie să ieșim cu toții la vot. 
Acordați-mi încredere totală mie și echipei mele! 
Îmi doresc să fiți alături de mine și am încredere că mă veți susține în continuare prin votul dumneavoastră. Voi lupta pentru ca serviciile furnizate de Primăria Budeasa cetăţenilor săi să se bazeze numai pe principii de egalitate, imparţialitate, continuitate, transparenţă şi consultare. Să continuăm împreună procesul schimbării în bine a localității noastre, început acum 4 ani.
Votați Rachieru Nicolae-Mihail și Partidul Social Democrat pentru a continua pe drumul evoluției.  
Cu stimă,
Rachieru Nicolae-Mihail”

 

Acesta este mesajul transmis printr-o scrisoare deschisă, de către primarul comunei Budeasa, cetăţenilor din localitatea sa, în pragul unei noi runde de elegeri locale. A devenit primar pentru prima dată în 2016 şi a pus Budeasa pe harta dezvoltării rurale.