Mihail-Nicolae Rachieru: O comună europeană se construiește cu o echipă puternică!

Pentru a dezvolta o localitate este nevoie de o strategie şi o echipă solidă, care să cunoască îndeaproape problemele comunităţii. Mihail-Nicolae Rachieru este singurul candidat la funcţia de primar al comunei Budeasa, care a atras alături de el, pe lista de consilieri locali, reprezentanţi ai tuturor satelor din localitate. 


„Echipa mea de consilieri se identifică cu toate categoriile sociale, toate sunt prioritare pentru noi. Lângă mine sunt oameni care provin din toate satele comunei, oameni care au demonstrat, prin munca și rezultatele lor, că se poate conta pe ei, fiind harnici, patrioți, oameni cu experiență în domeniul agricol, financiar, IT, comerț și alte domenii, oameni pe care comuna Budeasa s-a bazat și se bazează în continuare.”, îşi descrie candidatul PSD, Mihail-Nicolae Rachieru, echipa sa. 

 

 

 Multiple mijloace de comunicare cu cetăţenii


Uşa primarului Mihail-Nicolae Rachieru a fost mereu deschisă cetăţeanului, nefiind nimeni îngrădit de orele de audienţă. De asemenea, a pus la dispoziţia comunităţii multiple mijloace de comunicare, ceea ce a însemnat o eficientizare în soluţionarea problemelor semnalate.

„Cetățenii sunt beneficiarii direcți ai serviciilor administrației publice locale. Comunicarea cu cetățenii este permanentă, aceștia pot obține informații de pe site-ul primăriei sau se pot adresa direct compartimentului pentru informarea cetățeanului, registratură și transparență decizională, care se ocupă de acest aspect. Există zile în care pot fi programate audiențe, dar niciodată nu am refuzat o persoană care a dorit să afle o informație. Precizez că printr-o implicare eficientă a oamenilor se pot economisi resurse financiare în comuna noastră, astfel, pe baza voluntariatului, am demarat diverse campanii așa cum a fost campania de plantare a copacilor și campania de igienizare a localității. Viziunea mea este de a crește permanent nivelul de comunicare cu cetățenii, implicarea acestora în comunitate și sporirea transparenței decizionale la nivelul Consiliului Local și, totodată, prin intermediul echipei mele, să abordez la timp și eficient problemele inerente, pentru a asigura funcționarea și dezvoltarea activității în toate domeniile.”, este mesajul transmis de către candidatul PSD, Mihail-Nicolae Rachieru. 

 

 


Consider necesară creșterea nivelului de comunicare cu cetățenii pentru obținerea unor informații importante și folositoare pentru anumite zone ale comunei, pentru o mai bună înțelegere a deciziilor luate de Consiliul Local.

 

 

 Stimulent financiar pentru nou-născuţi


Beneficiarii de măsuri sociale au fost tot timpul informaţi şi consiliaţi de către Primăria Budeasa pentru a îşi putea solicita şi primi drepturile materiale la termen. Pe lângă beneficiile de asistență socială, precum cele acordate familiilor cu venituri reduse, dar şi cele pe politici familiale, s-a mers şi pe stimulente stabilite la nivel local. Astfel, în ultimii patru ani, s-au oferit premii cuplurilor longevive, la Nunta de Aur, şi s-au atras sponsorizări din partea mediului privat pentru oferirea de cadouri de Crăciun elevilor. Primarul Mihail-Nicolae Rachieru are în plan iniţierea unui proiect care prevede acordarea unui stimulent financiar de 500 lei pentru fiecare nou-născut din comuna Budeasa, pentru a creşte natalitatea şi a încuraja tinerele familii să rămână în localitate. 

 


Din trecut am câștigat experiență, am învățat și din experiența altor comunități, astfel că în viitorul mandat voi miza pe însușirea fenomenului „comunitate”, ca valoare personală, iar pentru mine importanţa dezvoltării comunităţii noastre are un singur scop: creșterea calității vieții, binele și interesul locuitorilor comunei Budeasa. 

 

 

Echipa PSD pentru Consiliul Local Budeasa:


- Oprescu Emil-Gilică
- Nicolae Nicolae
- Cîrstea Ion
- Zamfirescu Mihai
- Dumitru Gheorghiţă
- Marin Ion
- Pătru Valentin-Iulian
- Stoenescu Ionela-Claudia
- Luca George-Alin
- Stoenescu Ion-Cristian
- Gheorghe Ion
- Niţă Ion
- Ungureanu Marius
- State Mihail-Mădălin
- Ilie Mihai-Mădălin.