Mihai Tudor: PAM continuă în Argeș!

Fuziunea Partidului pentru Argeș și Muscel ( PAM ) cu partidul Mișcarea Populară ( PMP ), anunțată inaintea alegerilor parlamentare, nu se va mai realiza in cele din urmă, după cum a hotărât conducerea celor două partide.

Astfel, PAM - primul partid regional din România - continuă activitatea in Argeș. In urma demisiei din Consiliul Județean a președintelui PAM, Mircea Andrei, locul acestuia a fost preluat de Mihai Tudor, care a fost validat ca și consilier județean in sedința din 23.02.2017 a CJ.

"PAM va susține toate  proiectele care vor veni in sprijinul cetățenilor județului Argeș. Vom promova, in perioada urmatoare, proiectele care au facut parte din programul nostru electoral din campania pentru alegerile locale. Atragerea de fonduri europene, investitii care fie in sprijinul comunităților locale, a cetățenilor și sprijinirea inițiativei private, sunt cateva dintre proiectele pe care le vom susține și care vor duce la dezvoltarea jud. Argeș." A declarat Mihal Tudor pentru SURSATA.RO