Mihai Coteț: „Trebuie să rezolvăm problemele elementare ale Piteștiului, dar să gândim și pe termen lung!”

„Nu poți vorbi de smart city și să dai zilnic cu mașina în capacele de canalizare lăsate în asfalt, la fel cum nu poți să pretinzi că faci administrație fără să ai o strategie cel puțin pentru viitorii zece ani ai Piteștiului!” - spune omul de afaceri Mihai Coteț, nominalizarea PNL pentru funcția de viceprimar al Piteștiului.

Potrivit acestuia, la Primăria Pitești trebuie acționat pe două direcții: rezolvarea problemelor elementare, ce țin de minima civilizație, și punerea bazelor marilor proiecte fără de care orașul nu are nicio șansă la dezvoltare

 

 

 „Nu poți să pretinzi că faci administrație și să te rezumi doar la chestiuni de mentenanță”


„Trebuie să rezolvăm de urgență problemele elementare ale Piteștiului. Pentru asta, trebuie să facem un lucru important: să ne asigurăm că instituțiile din subordinea Primăriei chiar își fac treaba. E nevoie de o reorganizare din temelii și de o eficientizare de urgență a tuturor departamentelor. E clar că cine trebuia să-și facă treaba nu și-o face cum trebuie. Altfel nu am mai avea, astăzi, atâta mizerie în oraș sau nu ne-am mai inunda după fiecare ploaie” - spune omul de afaceri Mihai Coteț. De asemenea, completează acesta, „străzile trebuie puse la punct, școlile și grădinițele trebuie reabilitate acolo unde nu s-a întâmplat acest lucru și mansardate acolo unde există posibilitatea, bâlciul trebuie scos din piețe, din Pădurea Trivale și din centrul orașului, iar terenurile virane neîngrijite din cartiere trebuie să fie redate comunității. Și mai trebuie făcut ceva de urgență: aducerea în subteran a firelor de pe stâlpi!". 


În egală măsură, spune omul de afaceri Mihai Coteț, trebuie să privim spre Piteștiul pe care îl vom lăsa copiilor noștri.


„Nu poți să pretinzi că faci administrație și să te rezumi doar la chestiuni de mentenanță. E nevoie de o foaie de parcurs pentru următorii cel puțin 10-15 ani. Pentru asta, nu Echipa mea este cea care va decide, ci noi, comunitatea. E nevoie să aducem la aceeași masă toate partidele politice, oamenii de afaceri, mediul universitar, societatea civilă și, mai ales, specialiștii, cei care cu adevărat se pricep pe fiecare domeniu în parte. Nu le știm pe toate, dar vom apela la profesioniști, la cei care știu cel mai bine. Pornind din acest punct putem stabili și prioritiza marile proiecte ale Piteștiului. Și, foarte important, echipa noastră se va asigura că Primăria Pitești va avea un Departament de atragere a fondurilor europene și guvernamentale performant. Vin fonduri istorice pentru România, nu ne mai putem permite luxul să ratăm nicio oportunitate! Este singura șansă la dezvoltare pe care o are Piteștiul” - a mai declarat Mihai Coteț.


Acest material a fost comandat de Partidul National Liberal - Filiala  Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200012