Mihai Coteț: „Împreună am scris istorie! Piteștiul este în sfârșit liberal! Vă mulțumim!

Pentru prima oară după 1989, liberalii au reușit să detroneze PSD în Pitești! Klaus Iohannis a obținut în municipiul reședință de județ 29,04%, cu patru procente mai mult decât Viorica Dăncilă și cu mult peste candidatul USR, Dan Barna, care a contabilizat un surprinzător 16,92%. 


Ce s-a întâmplat de data aceasta, în contextul în care organizația PNL Pitești încă se află sub semnul provizoratului, având de luni bune o conducere interimară? Se pare că ultimele achiziții au dat un nou impuls partidului. Vicepreședintele PNL Pitești, Mihai Coteț, intrat de numai un an în partid, aproape că a dus toată campania lui Klaus Iohannis în online-ul piteștean, fiind de departe cea mai activă prezență. 

Procente au fost rupte nu doar de la USR-PLUS, care au decontat pentru o serie de gafe, ci au venit și de la electoratul indecis, care, de data aceasta, a empatizat cu mesajele transmise din partea noii generații de liberali.


Argeșul în ansamblul său, însă, a rămas unul dintre puținele județe roșii din România...

Mihai Coteț: ,,Nu a fost deloc ușor să ajungem în acest punct, după o lungă... inerție"

„Nu a fost deloc ușor să ajungem în acest punct, după o lungă... inerție, dar am văzut cu toții ce înseamnă să... acționezi. În fapt, despre asta a fost vorba. Pentru prima oară PNL Pitești a fost vizibil. Am primit block-uri în online, am fost înjurați prin cartiere de electoratul neconflictual al doamnei Dăncilă, dar am mers mai departe și am crezut în ceea ce facem. 
Am reușit să câștigăm 10 procente de la alegerile europarlamentare și până acum, crescând de la 19%, la peste 29%. De ce? Pentru că pentru prima oară PNL Pitești a vorbit direct și sincer oamenilor. Pentru că am promovat un alt mod de a face politică și nu ne-am raportat la electorat ca și cum ne-am afla în tabere diferite. Pentru că am reușit să trezim ceva în oamenii care nu găseau o motivație puternică pentru a ieși la vot. Pentru că, prin exemplul personal, i-am convins și pe alții." a scris Mihai Coteț, pe blogul său (www.mihaicotet.ro).

„Nu privesc deloc relaxat cel de al doilea tur de alegeri"

Candidat în cursa internă a PNL pentru Primăria Pitești, vicepreședintele liberal avertizează că PNL nu ar trebui să se culce pe o ureche!

„Nu privesc deloc relaxat cel de al doilea tur de alegeri. Argeșul, din păcate, încă este un județ roșu. Bună parte din activul nostru de partid este demotivat sau neangajat în luptă cu adevărat. 
Viorica Dăncilă și PSD încă au succes acolo unde electoratul - și nu-l judec sub nicio formă - este dezinformat, manipulat și speriat cu minciuni josnice. 

Așadar, lupta continuă! Noi suntem aici, alături de voi toți, cei care credeți într-o Românie normală, dincolo de sloganuri și alte vorbe mari!
Vă mulțumesc pentru toată susținerea și sprijinul acordate! Cuvintele voastre, mesajele numeroase și susținerea reală măsurată în voturi mă fac să spun în continuare că... e și timpul Piteștiului!" a mai scris Mihai Coteț, pe blogul său.