Mihai Coteț explică de ce nu este „tot aia

După 30 de ani de dezamăgiri mai mici sau mai mari, să vii în fața cetățenilor cu ceea ce vrei tu să faci pentru Pitești e destul de dificil - este constatarea pe care a făcut-o Mihai Coteț, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar a Piteștiului. Potrivit acestuia, administrațiile de până acum au cumulat mult prea multe restanțe pentru ca populația să mai aibă încredere în politicieni. 


„Am auzit de multe ori replica... oricine ar veni la primărie, tot aia este! Piteștenii nu au avut șansa să constate, în ultimii 30 de ani, că... nu e tot aia! Nu și-au acordat această șansă. Cei care bagă în malaxorul propagandei oameni și partide, uniformizând totul și punând etichete fără discernământ, împroșcând doar ură și dezbinare, asta își doresc: să credeți că e tot aia, oricine ar veni. Și totuși cum v-aș putea convinge că nu așa stau lucurile? Nu am cum! Pentru asta va trebui să ne lăsați să vă demonstrăm. Încrederea se câștigă, nu se impune. 
Și totuși aveți la îndemână un instrument de verificare destul de precis. Ceea ce ai făcut tu în trecut arată ce poți face și în viitor. Dacă ai făcut bișniță cu mașini înainte, dacă te-ai cocoțat pe umerii unor specialiști care au muncit și tu ți-ai asumat meritele, uitând și de echipă, dacă pozezi într-un profesionist de zece pe linie și vorbești doar cu «dă» și «pă», este clar că de aceeași impostură vei da dovadă și de aici înainte. Dacă, în schimb, indiferent de conjunctura în care te-ai aflat, ai dovedit că îți iubești comunitatea, că-ți pasă de oameni, că ai făcut nenumărate lucruri pentru ca semenilor tăi să le fie mai bine în orașul lor, asta vei face și în viitor. Aceasta este principala diferență și îmi doresc ca piteștenii să o înțeleagă” - a declarat omul de afaceri Mihai Coteț.


Acest material a fost comandat de Partidul National Liberal - Filiala  Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200012