Mihaela Miuțescu: „Soțul meu este bine acum! Atacul a fost ...”

În cursul zilei de vineri, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, s-a simțit rău, fiind nevoit să meargă la Spitalul Județean din Pitești pentru mai multe investigații medicale. În urma acestora, a reieșit că șeful PNL Argeș a suferit un accident ischemic. Adrian Miuțescu se află în aceste momente la un spital din București, împreună cu fiul său, Răvan Miuțescu, pentru a-și face investigații medicale mult mai amănunțite:

„Soțul meu este bine acum. Este mult spus că ar fi suferit un accident vascular cerebral, ci un accident ischemic.  În aceste momente este internat la București și se află sub tratament”, a declarat pentru Sursa Ta Mihaela Miuțescu, soția președintelui PNL Argeș.

Un accident ischemic tranzitor este un semn care poate anunța apariția unui accident vascular cerebral. Accidentul ischemic tranzitor apare când fluxul sanguin către o parte a creierului este temporar redus sau blocat (obstrucție parțială sau totală) de multe ori, din cauza unui cheag de sânge. Această obstrucție produce aceleași simptome cu cele ale unui accident vascular cerebral.