Mihaela Frătoaica:”Mă bazez pe experiență și pe intuiție și încerc să găsesc mereu varianta cea mai bună!”

Și-a găsit echilibrul și satisfacția desfășurând o activitate privată cu totul și cu totul diferită decât cea pentru care s-a pregătit profesional. Manager al Riana Training Support - companie care să ocupă cu o paletă largă de servicii în domeniul instruirii medicale (cursuri de calificare profesională infirmieri, specializare ambulanțieri, cursuri de prim ajutor, cursuri de igienă etc) și asigurării diferitelor tipuri de îngrijiri medicale la domiciliu  - Mihaela Frătoaica a ajuns să îmbrățișeze cu pasiune acest domeniu după ce viața sa personală s-a conturat alături de unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați medici de urgență ai județului, doctorul Gheorghe Frătoaica. Până să-l cunoască pe cel care avea să-i devină soț, mentor și partener, domnia sa și-a construit, vreme de ani buni, o carieră în sistemul privat și în cel bancar, fiind absolventă a Facultății de Management și Marketing, cu un masterat în Management. 


Pasionată de dans, de limbi străine și de călătorii, Mihaela Frătoaica s-a dedicat în ultimii ani construirii unei structuri private care să răspunde nevoii de formare, specializare și perfecționare din piața serviciilor medicale și a reușit să impună rapid Rianna Training Suport în clasamanentul celor mai apreciate și căutate centre de profil. 
Personalitate activă, energică și cu un tonus întotdeauna pozitiv, se numără printre cele mai apreciate doamne din mediul public argeșean. Consideră că o femeie răzbate greu, mult mai greu, într-o lume și într-o societate dominată de bărbați, dar nu se lasă niciodată descurajată de această diferență.

„Încerc să compensez prin a mă face plăcută, fiind puțin avantajată și de natură.”, explică Mihaela Frătoaica modul în care o doamnă poate combate la un moment dat, prin felul de a fi, orice diferență generată de inegalitatea de sex. 


Declară, de asemenea, că nu urmărește vreo personalitate- model.

„Consider că mă adaptez la situațiile întâlnite bazându-mă pe experiența mea, cea acumulată anterior și pe intuiție și încercând întotdeauna să găsesc varianta cea mai bună.”  

Dincolo de aceste atribute, în conturarea reușitelor sale profesionale și personale un rol important îl au echilibrul și cumpătarea:

„În general, iau deciziile importante după o lungă perioadă de reflecție și după identificarea mai multor variante.”