MID SEASON PROMO in magazinele din Jupiter City! | Sursa Ta

Hai La Shopping In Siguranta si profita de reduceri!

 
Vara inca se lasa asteptata, dar nu poate ea sa intarzie cat putem noi sa o asteptam! In speranta ca acest lucru o va imbuna, magazinele din centrul comercial Jupiter City au dat deja startul unor PROMOTII de sezon.

H&M, Intersport, LC Waikiki, Penti, Benvenuti, New Yorker, CCC, Orsay, Salamander, Optiblu sunt doar cateva dintre magazinele pentru care vara este o stare de spirit! La o simpla vizita, le puteti descoperi pe toate,

 
Diversitatea magazinelor prezente in Jupiter City vor reusi sa duca la indeplinire si cele mai complexe liste de cumparaturi ale celor mai pretentiosi iubitori de shopping.

Branduri fashion in exclusivitate in judetul Arges, hipermarket, dar si zone de luat masa sau cea mai buna cafea, le gasiti in cel mai mare centru comercial din judet!

 
Pentru a ajunge la Jupiter City puteti folosi si cursele de TRANSPORT GRATUIT cu plecare din cartierul PRUNDU, de luni pana joi incepand cu ora 13.00, iar de vineri pana duminica incepand cu ora 10.30, din 30 in 30 de minute.

 
Pentru a fi la curent cu noutatile, accesati https://www.facebook.com/JupiterCityPitesti , https://www.instagram.com/jupitercity/ sau www.jupitercity.ro .