Microbuz- pericol pentru călători! I-a sărit roata in timpul mersului

Pericol în această dimineață pentru călătorii care se aflau între-un microbuz care efectua curse regulate pe ruta Pitești - Câmpulung. Șoferul microbuzului a fost nevoit să oprească în localitatea Mărăcineni după ce una dintre roțile vehiculul lui a sărit în timpul mersului.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar în scurt timp șoferul a remediat problema, continuând cursa. Imaginile de la fața locului au ajuns pe internet, iar comentariile n-au întârziat să apară. Oamenii atrag atenția asupra multor nereguli și cer ca microbuzele care transporta persoane sa fie verificate înainte să se întâmple vreo tragedie: 

 Mijloacele de transpot în comun trebuiesc reparate la timp pentru a se evita apariția acestor evenimente, dar patronii firmelor de transport sunt interesați de majorarea profitului. Cu orice risc, neinteresându-i de viața şi integritatea omului, iar pentru asta autoritățile competente trebuie să intervină. Urgent, până nu este prea târziu". 

"URGENT RETRAGEREA LICENȚEI DE TRANSPORT !!!...R.A.R ul..ISCTRE-ul ???...unde sunteți? ...cu aceste dricuri pe roți circulă oameni, nu animale. Le sar roțile pe drum. Trebuie să aşteptăm tragedii pentru a se lua măsuri disciplinare ???

Păi asa se intampla cand au foarte multi pasageri, la un moment dat trebuie sa cedeze, cata greutae sa duca si ele?!"

"Mda... Maxi Câmpulug - Pitești. Au niște epave de mașini. Cel verde are ușa rupta și ii trosnesc toate fiarele pe dedesubt de vreo 10 ani și încă circula  cu el, e pe traseu. Asa și restul. De șoferi nici nu mai spun. Merg ca nebunii".

 

foto: Info Trafic Pitești