Micii de la Dedulești - unul dintre cele mai celebre branduri din România!

Producător: REGENT INDUSTRIES


Cine nu a auzit de cei mai gustoşi mici, micii de la Deduleşti? Reţeta perfectă a celebrului preparat gastronomic, ca marcă înregistrată a acestui produs, este deţinută de către Regent Industries, societatea argeşeană cu sediul la Oarja care oferă produse din carne, distribuite în întreaga ţară. Micii de la Deduleşti sunt vedeta din portofoliul de produse al fabricii Regent Industries, însă gama este completată şi de alte preparate. Sub marca Regis Mezeluri puteţi găsi diferite mezeluri şi bunătăţi pentru grătar, pentru mese festive sau pentru o simplă reuniune de familie.

Branduri Regis: 
Numele produselor noastre sunt: 
● REGIS MEZELURI  • Salam de vară extra • Salam de porc • Cremwurști extra • Cremwurști piept de pui 
● MICII DE LA DEDULEŞTI (registered)


Fabrica a fost pusă în funcţiune în anul 2009, iar toate utilajele şi echipamentele sunt achiziţionate în anul 2008, ceea ce înseamnă că este o afacere tânără, dar care - prin calitatea produselor şi respectarea celor mai apreciate reţete - a reuşit să treacă graniţele judeţului şi să devină un brand cunoscut la nivel naţional. Clădirea principală a fabricii argeșene însumează, pe două nivele, 2.400 mp de spații pentru producție. Se lucrează, în condiții moderne, cu utilaje și echipamente importate din Danemarca și Germania, de la stația de purificare a apei la sistemele de cooling și înghețare. Beneficiind de utilaje moderne, de un proces de producție la nivel european și situată într-o zonă cu tradiție în domeniul preparatelor de carne și a mezelurilor, Regent Industries trimite pe piața alimentară produse delicioase, realizate conform celor mai riguroase norme din industria de specialitate, după rețete testate și cu ingrediente bine verificate calitativ. 

Fabrica procesează, produce și distribuie o paletă largă de produse alimentare: Carne și preparate din carne Preparate din carne de porc, vită, pui, oaie Bunătăți pentru grătar Carcase porc, ceafă porc, fleică de porc Afumături, șuncă, mușchi file Jambon, kaiser, mezeluri, salamuri, pastramă  Salam de porc, salam de vară Cârnăciori de oaie, cârnați ardelenești, cârnați cabanos, cârnați crud-uscați Cremwurști cu carne de pui, crenwurști piept de pui Carne proaspătă, carne refrigerată și congelată.

Fabrica argeşeană are circa 500 de clienţi business, iar produsele care ies pe poarta sa ajung în mai multe judeţe, precum Argeş, Olt, Dâmboviţa, Vâlcea şi Bucureşti. Principalii clienţi sunt Metro Cash & Carry şi Auchan, iar prin intermediul acestor lanţuri comerciale Micii de Deduleşti şi Regis Mezeluri ajung la cumpărătorii din Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Sibiu şi, bineînţeles, Argeş.

România, satul Oarja, județul Argeș, 10 km de la Pitești. Fabrica este situată pe autostrada A1 Pitești - București.