Micii argeșeni luptă pentru Cupa E.ON Kinder

Ediția jubiliară a Cupei E.ON Kinder va debuta la Târgu Mureș la acest sfârșit de săptămână. Turneul se desfășoară între 28 august și 1 septembrie pentru grupele de copii născuți în ani impari, respectiv între 5 și 9 septembrie, grupele pare.
48 de trofee de echipă și individuale și numeroase alte premii vor fi disputate în peste 250 de meciuri de către cele 100 de echipe înscrise la cea de-a X-a ediție a competiției.

CITEȘTE ȘI ... Accident pe A1- o persoană rănită!

În premieră, Piața Teatrului din municipiul Târgu Mureș va găzdui turneul demonstrativ de fotbal de stradă.
Pe lângă numeroasele premii și trofee pentru care se vor lupta nu mai puțin de 100 de echipe de la aproape 50 de cluburi din țară și din străinătate, ediția aniversară a Cupei E.ON Kinder aduce la Târgu Mureș un turneu demonstrativ de fotbal de stradă, o ramură a sportului — rege apărută în anul 2000, devenită între timp foarte populară.
La acestă ediție aniversară participă peste 1500 de copii de la cluburi din județele Constanța, Maramureș, Dolj, Bihor, Galați, Brașov, Cluj, Harghita, Vaslui, Iași, Timiș, Alba, Bistrița-Năsăud, Bacău, Sibiu, Neamț, Vrancea, Gorj, Argeș, Mureș și municipiul București, precum și din Cehia.

Competiția se desfășoară în 2 serii, prima în perioada 28 august — 1 septembrie pentru categoriile de copii născuți în 2003, 2005, 2007 și 2009 și seria a doua în perioada 5 septembrie — 9 septembrie pentru categoriile de copii născuți în 2002, 2004, 2006 și 2008.

CITEȘTE ȘI ... DECIZIE DE ULTIMA ORĂ! FRF cumpără defibrilatoare pentru toți membri afiliați!

 

Terenurile de joc sunt următoarele: Stadion ASA Târgu Mureș (teren sintetic), Baza din Complexul Weekend (sintetice), Baza Apollo Sângeorgiu de Mureș (teren sintetic) și Baza ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș (iarbă naturală).
E.ON România a fost partenerul principal al turneului de fotbal pentru copii E.ON Kinder începând cu prima ediție, cea din anul 2007. Atunci au participat 8 echipe, însă, de la an la an, competiția a luat o amploare deosebită, ajungând una dintre cele mai importante din România.
Sursa:eonkinder.ro