UPDATE! Minor reținut după ce a înșelat un bătrân prin metoda ACCIDENTUL

UPDATE 27 MAI

După audieri, minorul care a înșelat un bătrân de 74 de ani, prin metoda Accidentul, a fost reținut pentru 24 de ore. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Magistrații au decis ca tânărul să rămână sub control judiciar pentru 60 de zile.

UPDATE:

Bărbatul de 74 de ani, fiind convins că fiul său a provocat un accident rutier, a dat un plic cu zeci de mii de lei unui tânăr care susținea că este băiatul victimei accidentului rutier.

Tot mai mulți tineri din Constanța ajung să păcălească argeșeni prin metoda Accidentul.
"Fiul tau a fost implicat intr-un grav accident. Pentru a-l ajuta e nevoie de o suma mare de bani. Acum!", e mesajul la care pitestenii inca reactioneaza.

CITEȘTE ȘI ... (video) Metoda Accidentul! Peste 20 000 lei găsiți în camera de hotel a minorului de 17 ani

Anul acesta, în arestul IPJ Argeș au ajuns cel puțin trei tineri constănțeni, ei fiind reținuți după ce au înșelat prin metoda Accidentul mai mulți piteșteni.

Un viitor politist, aflat in timpul liber, a imobilizat un tanar de 16 ani, din Constanta, despre care existau indicii ca ar fi inselat un barbat de 74 de ani, din Pitesti, prin metoda Accidentul. 
Elevul, care face practica la Politia Orasului Stefanesti, se afla in fata blocului partii vatamate si a observat momentul in care aceasta preda un plic tanarului. Elevul, insotit de un prieten, a urmarit tanarul care luase plicul si l-a imobilizat.
 Ulterior, telefonic, a solicitat sprijinul politistilor Sectiei 2 Politie Pitesti. 

CITEȘTE ȘI ... Renumita doctorita Wang a murit la Spitalul Județean Argeș!

In urma actiunii viitorului politist, pagubitul își va recupera prejudiciul, susțin anchetatorii. Minorul constantean se afla la audieri.

Elevul a fost admis la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina in ianuarie 2018.