(video) Metoda Accidentul! Peste 20 000 lei găsiți în camera de hotel a minorului de 17 ani

UPDATE 9 APRILIE

După ce a fost organizat flagrantul, ieri, în ziua de Paște, polițiștii au mers în camera de hotel a tânărului, acolo unde au găsit încă 20 000 de lei. Ulterior, s-a aflat că acesta mai înșelase încă o persoană, fiind dovedite două dintre cele trei fapte de care era bănuit inițial. Ancheta polițiștilor continuă.

UPDATE:

Conform ultimelor informatii, flagrantul a fost organizat,în noaptea de 7 spre 8 aprilie, la Mc Donalds Pitesti. Atunci, pustanul, care n-a apucat sa se bucure de cei 7000 de lei abia obtinuti decat pentru cateva secunde, a fost saltat de politisti. Din cate se pare, de ieri, de cand s-a cazat la Pitesti, constanteanul ar mai fi inselat alti doi pitesteni. A treia victima a sesizat Parchetul. Ramane ca anchetatorii sa stabileasca daca ceilalti doi pitesteni au fost pacaliti de minor prin metoda Accidentul.

 

"Fiul tau a fost implicat intr-un grav accident. Pentru a-l salva e nevoie de o suma mare de bani. Acum!", e mesajul la care pitestenii inca reactioneaza. Scot banii si ii dau. Nu verifica ce e in spatele unui astfel de apel, desi vine de la un necunoscut. Astfel, dorinta de a-si salva copiii ii transforma in victime sigure ale escrocilor. Si nu putini sunt cei care se lasa pacaliti. Numai in Saptamana Patimilor, 5 pitesteni au reclamat faptul ca au fost inselati prin metoda Accidentul. Pacalita a fost si mama senatoarei Cristina Stocheci. Femeia, in varsta de 69 de ani, a platit 5100 de euro pentru o operatie de care nu era nevoie.

Pana in acest moment, individul care a inselat-o pe femeie nu a fost prins.

 

Desi cazul a fost intens mediatizat, alti patru pitesteni au dat bani grei, peste 10 000 de euro, pentru a-si "salva" rudele.

Politistii au reusit, in noaptea de Inviere, sa prinda si sa retina pentru 24 de ore un pustan care a inselat un pitestean cu suma de 7 000 de lei. Adolescentul, originar din Constanta, a fost saltat din Pitesti. Astazi, se va decide daca minorul retinut va ramane in arest 30 de zile.

 

Polițistii va recomanda sa fiti atenti. "In niciun caz, nu trimiteti bani unor persoane care va anunta de accidentul unei rude! Verificati obligatoriu informatia primita prin telefon! Nu acceptati intalniri cu persoane necunoscute si nici vizitele acestora la dimiciliul dumneavoastra!", e mesajul transmis de politisti pentru toti cetatenii. In cazul in care sunteti contactati si vi se cer bani pentru a va ajuta o ruda care ar fi avut un accident rutier grav, sunati de urgenta la 112!