METEO! Vezi cum va fi vremea în acest weekend!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acesteia, vremea în weekend,  în țară va fi instabilă și mai caldă decât este normal pentru această perioadă.

Vremea în weekend se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza și seara, când trecător se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

La munte: vremea se va menține caldă dar va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, însă îndeosebi după-amiaza și seara, temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în zona Carpaților Meridionali și a Munților Bantului și cu totul izolat în restul masivelor montane. Punctiform vor fi căderi de grindină și se vor acumula cantități de apă mai însemnate.

La mare: vremea va fi schimbătoare ca aspect, cu cerul variabil. În cursul după-amiezii, vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi de 14… 18 grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 şi 20 de grade.

Sursa: stiripesurse.ro