Meteo 3 iunie 2021. Se încălzește ușor, temperaturile maxime depășesc 20 de grade Celsius | Sursa Ta

Vremea se va încălzi ușor, dar mai ales dimineața și noaptea se va menține răcoroasă. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade. În extremitatea de sud-est a țării cerul va fi mai mult noros și pe parcursul zilei va mai ploua. 

În restul teritoriului cerul va avea înnorări temporare, iar ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, vor fi pe arii restrânse, în special la munte. 

CITEȘTE ȘI... Accident mortal pe A1 | Trafic blocat

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, unde la rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, dar și la munte, cu precădere la altitudini mari în Carpații Orientali și Meridionali, unde vitezele vor depăși 70-80 km/h. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

 

În capitală valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, dar vor caracteriza în continuare o vreme răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și doar trecător vor mai fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20-21 de grade, iar cea minimă de 9-11 grade.

CITEȘTE ȘI... Dosar penal, după ce un tren cu călători a rămas fără frâne, în Argeș

La munte vremea se va încălzi ușor, dar valorile termice se vor situa în continuare sub cele caracteristice datei. Cerul va avea înnorări temporare, iar ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, vor fi pe arii relativ restrânse. Vântul va avea intensificări, cu precădere la altitudini mari în Carpații Orientali și Meridionali, unde vitezele vor depăși 70-80 km/h.

Pe litoral temperaturile vor crește față de ziua precedentă, vremea se va menține rece pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 20 de grade, iar cele minime vor fi de 13-14 grade.


Sursa: observatornews.ro