Mesajul primarului Dan Stroe înainte de alegerile parlamentare

Dan Stroe, primarul comunei Bradu, a transmis pe pagina de socializare un mesaj de susținere a echipei de parlamentari propuși de PSD Argeș, înainte de alegerile parlamentare.

Mesajul integral este următorul:

"Dragi brădeni, duminică au loc alegerile parlamentare, un scrutin important în cadrul căruia vom vota membrii Senatului și Camerei Deputaților pentru următorii 4 ani. 
Mă adresez dumneavoastră în calitate de președinte al Organizației PSD Bradu și susținător ai candidaților pentru Parlament ai echipei PSD Argeș, oameni demni, de încredere, prieteni ai comunei Bradu, oameni care ne-au susținut și ne promit în continuare susținere pentru comunitatea noastră. 
De-a lungul timpului, Partidul Social Democrat a fost partidul care s-a aplecat asupra nevoilor oamenilor, indiferent de clasa socială, partidul care a fost alături de oameni încercând de fiecare dată să crească nivelul de trai al cetățenilor țării, partidul care are la temelia doctrinei principiile egalității și dreptății sociale, ale libertății și demnității umane, respectul față de muncă și proprietate, binele public, justiția socială și solidaritatea umană. 
Dragi brădeni, ați fost alături de mine în ultimii ani, iar la alegerile locale din 27 septembrie mi-ați acordat votul dumneavoastră de încredere pentru încă un mandat, vot pentru care vă mulțumesc încă o dată, dar care în același timp m-a responsabilizat pentru realizarea tuturor obiectivelor propuse pentru următorii 4 ani.
Munca pentru comunitate se face în echipă, iar echipa mea sunteți dumneavoastră și împreună îmi doresc să susținem grupul de parlamentari propuși de PSD Argeș pentru a putea continua și realiza toate obiectivele propuse. Doamne ajută!
"