Mesajul preşedintelui CJ pentru elevii din Argeş!

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a trasmis un mesaj elevilor care, astăzi, încept prima zi de şcoală.

Domnia sa a ţinut să precizeze că  investițiile în infrastructura școlară vor continua, iar în acest moment , în judeţ, nu sunt școli fără grupuri sanitare în interior sau care să nu ofere condiții normale pentru studiu. 

Dragi elevi !
Ziua de 11 septembrie este în primul rând o zi dedicată vouă, astfel încât către voi îmi îndrept gândurile. 
Cu cele mai bune gânduri și speranțe că veți avea cele mai bune rezultate, spre bucuria părinților și a profesorilor voștri, vă doresc tuturor putere de munca,reușite în toate, performanță !
Dragi părinți! 
Dragi profesori! 
Cu toții știm că școala joacă un rol imens în educarea și pregătirea unui om pentru viață. Tocmai de aceea, pentru mine și pentru conducerea Consiliului Județean Argeș școala reprezintă prioritatea acestui mandat,in sensul ca trebuie sa oferim elevilor conditii la nivel european in scoli.
În mai puțin de un an, de la bugetul județean au fost alocate peste 155 de miliarde de lei vechi pentru infrastructura școlară, pentru ca elevii argeșeni să beneficieze de condiții optime pentru o educație performantă. Din acești bani au fost construite toalete noi sau au fost renovate și modernizate săli de clasă și școli. Peste 100 de unități școlare din județul nostru au primit în această perioadă fonduri pentru a putea primi elevii în condiții civilizate și moderne.
Vă asigur că investițiile în infrastructura școlară vor continua, astfel încât în județul Argeș să nu mai avem școli fără grupuri sanitare în interior sau care să nu ofere condiții normale pentru studiu. În aceeași măsură, țin să mulțumesc primarilor și directorilor de școli pentru modul în care s-au implicat în realizarea acestor obiective. 
Mult succes tuturor!
 - este mesajul preşedintelui CJ Argeş, Dan Manu.