MESAJUL președintelului CJ,Dan Manu, cu prilejul inaugurării noii linii de producție a Gold Plast!

În prezența mai multor reprezentanți ai administrației publice locale  și al mediului de afaceri, președintele CJ Argeș, Dan Manu, a răspuns invitației de a fi prezent la inaugurarea noii linii de producție a fabricii de veselă Gold Plast, din Topoloveni. Cu acest prilej, șeful CJ Argeș, a transmis un mesaj tuturor investitorilor din județul Argeș:

“Ca președinte al Consiliului Județean Argeș, cea mai importantă instituție publică a județului, nu pot decât să vă felicit pentru ceea ce faceți aici. Pentru noi este foarte important ca investitorii și firmele din Argeș să aibă profit și să se extindă pentru că, privind strict administrativ, acest lucru înseamnă locuri de muncă sau noi locuri de muncă și bani la bugetele locale. Dar pentru a se ajunge aici, atât administrațiile locale cât și administrația județului depun toate eforturile pentru ca investitorii să aibă tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea lor. Și, aici mă refer la ceea ce depinde de noi, asigurarea infrastructurii și o legislație bună. Țin să-l felicit și pe domnul primar Gheorghiță Boțîrcă pentru modul cum se implică în atragerea investitorilor români și străini în orașul Topoloveni. Vă urez mult succes în tot ceea ce faceți!” –a declarat președintele CJ Argeș, Dan Manu. 

La compania din Topoloveni lucrează aproximativ 600 de persoane iar prin deschiderea noii linii de producție au mai fost create alte 20.
De asemenea, la eveniment a fost prezent și Ambasadorul Italiei în România, Excelența Sa Marco Giungi, prefectul Emilian Dragnea, primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, conducerile CCI Argeș și AOA Argeș și ale Universității din Pitești.