Mesajul deputatului PSD Remus Mihalcea referitor la raportul deceselor provocate de SARS-CoV-2

Dr. Remus Mihalcea, deputatul de Argeș al partidului PSD a transmis un mesaj referitor la raportul deceselor provocate de SARS-CoV-2, raport prezentat în urmă cu ceva vreme de noul ministru URS, Ioana Mihăilă.

Dr. Remus Mihalcea precizeză următoarele: 

„Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a reacționat la raportarea deceselor provocate de SARS-CoV-2. Voiculescu a aruncat o perdea de fum pentru a distrage atenția de la neregulile din Ministerul Sănătății, iar noul ministru pare că nu prea știe cum sa scoată cămașa. Este inadmisibil cum se vrea să se ascundă adevărul din vechile mandate. 

Pseudo-raportul privind decesele COVID prezentat de noul ministru URS, Ioana Mihăilă, a relevat haosul total din mandatul lui Voiculescu în privința organizării și funcționării sistemului sanitar și diferența dintre datele reale și cele oficiale: 7.000 sau chiar 10.0000 de morți, doar în anul 2020!  

Nu poți avea încredere într-un raport făcut chiar de cei care au măsluit cifrele. Raportul este doar tentativă de mușamalizare, un act de acoperire a adevărului, comis chiar de USR-iștii care se pretindeau apărătorii și promotorii transparenței!”