Mesaje de avertizare pe A1! Șoferi, reduceți viteza!

Poliția Română a transmis faptul că pe segmentul kilometric 14 - 10 pe Autostrada București Pitești au montate indicatoare pentru limitare de viteză și cu mesaje de avertizare "Trafic Aglomerat".
Astfel, șoferii sunt avertizați să reducă viteza la intrare în București, deoarece în acest segment s-au produs în ultima perioadă foarte multe accidente, mai ales în perioadele cu vârf de trafic, cum ar fi sfârșitul de weekend.

CITEȘTE ȘI ... OAMENII REACȚIONEAZĂ! O echipă de fotbal și-a donat premiul Cristinei!

Vorbim despre ultimul tronson al autostrăzii A1 dinspre Pitești spre capitală.

”Având în vedere că pe Autostrada A1 București- Râmnicu Vâlcea, pe sensul de mers Pitești către București, pe sectorul km. 14-10, sunt înregistrate frecvent accidente rutiere, pe fondul nepăstrării distanței corespunzatoare în mers, dar și pentru că, zilnic, înregistrăm valori ridicate de trafic la intrarea în capitală, ceea ce generează formarea de coloane de autovehicule în mișcare/staționare pe segmentul menționat, au fost montate indicatoare pentru limitare de viteză și cu mesaje de avertizare "Trafic Aglomerat", începând de la km. 14 al autostrăzii.” - Poliția Română.