Mesaje de Adio pentru profesorul decedat în accidentul de la Mihăești

Accidentul de luni de la Mihăești a șocat multe persoane. În urma distribuirii articolului pe grupurile de socializare, foarte multe mesaje au apărut pentru profesorul din Rucăr, decedat în accident.
Oameni simpli, cunoscuți sau doar persoane șocate de tragica întâmplare au lăsat mesaje de condoleanțe.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! Profesor din Rucăr decedat în accidentul de la Mihăești!


Tânărul care s-a stins din viață luni dimineață, într-un cumplit accident rutier, în comuna Mihaeşti, se numea George Marius Stinghie, în vârstă de 32 de ani, necăsătorit. Tânărul locuia în satul Cândeşti din comuna Albești de Muscel şi era dascăl la biserica din sat. De asemenea, bărbatul era și profesor de religie în comuna Rucăr. Oamenii din sat spun că tânărul era o persoană extraordinară, muncitoare, care nu avea niciun viciu.
Unii l-au cunoscut „Îl vedeam în fiecare duminică la biserică...și la toate sărbătorile religioase. Era din satul bunicilor mei. Incredibil!”; ”Ne-am amintit cât de constincios era, cum s-a întors din Spania ca să își dea examenele”; ”Sincere condoleanțe familiei! A fost elevul meu la seminarul Ortodox de la Câmpulung”.

CITEȘTE ȘI ... INCREDIBIL! Răpită, sechestrată şi batjocorită de 8 bărbaţi


Au fost și persoane care nu l-au cunoscut, dar care au lăsat, impresionați de tragica întâmplare, un mesaj de condoleanțe.

Tânărul profesor se îndrepta către Pitești și într-o clipă a intrat pe contrasens și s-a lovit de un alt autoturism Fiat Doblo, care se deplasa regulamentar. Bărbatul a fost declarat mort iar celelalte două victime din Fiat au fost duse la spitalul din Câmpulung.