Mesaj de la SRI: Zâmbește! Niciodată nu știi cine te urmărește!

Mesaj de la SRI: Zâmbește! Niciodată nu știi cine te urmărește! Mesajul amuzant al SRI, de Ziua Internațională a Zâmbetului.

Serviciul Român de Informaţii a oferit, de Ziua Internațională a Zâmbetului, un mesaj amuzat care i-a încântat pe internauți: “Zâmbeşte! Niciodată nu ştii cine te urmăreşte”. Postarea a fost distribuită de aproape 900 de utilizatori, în timp ce peste 2000 și-au arătat aprecierea pentru inițiativa SRI. Ziua mondială a zâmbetului (World Smile Day) este aniversată, în 2016, la 7 octombrie.

Aceasta nu este prima dată când Serviciul Român de Informaţii trimite mesaje amuzante. De pildă, cu ocazia Zilei Dragostei la români, SRI a scris: “De Dragobete, fetele îşi puneau busuioc sub pernă ca să îşi afle ursitul. Astăzi investigăm mai diversificat.”

De asemenea, SRI a marcat ziua de 1 Martie printr-o imagine cu ghiocei, alături de mesajul “Nu mai sunt acoperiţi”. Nu a lipsit apoi nici mesajul cu ocazia zilei de 8 Martie: “De 8 Martie, 67% din SRI pregătesc cafeaua pentru celelalte 33 de procente. Ajută-ne să echilibrăm acest raport! www.sri.ro/cariere.html.”

O postare inedită a fost publicată și în 1 apilie, când mesajul “SRI nu vă poate păcăli nici de ‎1 aprilie” a fost însoțit de un clip video în care era prezentată o testare la detectorul de minciuni. Ziua mondială a zâmbetului a fost marcată pentru prima dată în 1999, devenind ulterior cunoscută și sărbătorită în întreaga lume.

sursa: vocea.biz