Stadion de 3 milioane euro la Bascov

Licitația pentru construirea unui nou stadion la Bascov a fost lansată pe 13 februarie în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP). Pentru acest proiect a fost pus la dispoziție un buget de aproximativ 3 milioane de euro, care ar urma să se deruleze pe parcursul a doi ani.

Proiectul „Modernizare bază sportivă - amenajare teren de sport Bascov, comuna Bascov, judeţul Argeş” va fi implementat, după ce în anul 2014 baza sportivă a fost complet inundată, suprafaţa de joc fiind compromisă total din cauza aluviunilor aduse de apele revărsate ale pârâului Bascov.

Stadionul va avea un teren de joc de 6.400 mp de gazon artificial (7.671 mp cu tot cu zona de protecţie), o tribună complet acoperită, având o suprafaţă de 808 mp şi o capacitate de 1600 de locuri și o instalaţie de nocturnă care va fi montată pe 6 stâlpi înalţi de 25 de metri, fiecare cu câte 25 de reflectoare. 

De asemenea, va fi amenajat un gard în jurul stadionului, vor fi reabilitate vestiarele și vor fi amenajate platforme şi parcări, grupuri sanitare, spaţii verzi şi iluminat de incintă. 

 

Foto descriptiv