Medicii argeșeni- invitați să își spună problemele! Președintele CJ promite să le răspundă tuturor luni!

Medicii argeșeni- invitați să își spună problemele! Președintele CJ promite să le răspundă tuturor luni!


Președintele Consiliului Județean, Dan Manu, lansează o invitație medicilor argeșeni în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, luni, 6 aprilie, începând cu ora 11:00 președintele Dan Manu va răspunde întrebărilor medicilor,  într-o declarație live pe pagina de Facebook a C.J. Argeș.

Întrebările pot fi trimise pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș prin MESAJ sau în secțiunea COMENTARII a postării de pe Facebook (click aici),  până dumincă, 5 aprilie. 

"Dragi colegi din sistemul medical argeșean,

Vă vorbesc în calitate de medic, în primul rând, dar și de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Ca medic, vă cunosc personal pe foarte mulți, dar, cel mai important, vă cunosc problemele și caut soluții în permanență. Știți cu toții că, în această perioadă, v-am consultat, v-am întrebat și împreună am găsit cele mai bune opțiuni pentru un sistem care nu este perfect. De asemenea, mai știu că nu plecăm acasă decât atunci când terminăm treaba, că nu abandonăm pacienții și nici colegii și că suntem echipă cu toții: medici, asistente, infirmiere... Și eu, ca medic, fac parte din această echipă a corpului medical și sunt mândru de ea.

Întotdeauna ați dat dovadă de profesionalism și spirit de echipă, în special când ați luptat ca viața pacienților să continue și niciodată nu v-ați declarat neputincioși în fața morții. Trebuie să avem încredere unii în alții că oricâte probleme se vor ivi le vom găsi soluția. Sunteți oameni care iau decizii de viață și de moarte în fiecare zi.

În aceste momente deosebit de grele, pe care le trăim împreună, cred că este necesar un dialog cu dumneavoastră prin care să ne sfătuim și să identificăm problemele pe care le avem, precum și modul în care împreună le putem rezolva.  Aștept întrebările și gândurile dumneavoastră până duminică, 5 aprilie, pentru ca luni, 6 aprilie, la ora 11.00, să fiu în măsură să vă răspund.

Vom trece și peste această perioadă dificilă, mai puternici și cu lecții învățate”, a transmis președintele Dan Manu.