Medical Tours își mărește echipa! Te așteptăm

Clinica dentară Medical Tours angajează asistente medicale. 
”Avem nevoie de o persoana amabila, calma, serioasa si corecta care sa se alature echipei noastre. Nu cerem experienta, ci doar pricepere si dorinta de a munci!”, este mesajul clinicii.

Programul de lucru este de 8 ore pe zi. Se oferă un salariu motivant, tichete de masă și prime. La Medical Tours veți găsi un mediu placut, curat și primitor, tehnologie ultramoderna și o echipă eficientă/ experimentată formata din medici specialisti. Condiții principale: absolventă a Scolii Sanitare Postliceala de asistenti medicali, organizată, atentă la detalii, comunicativa si pozitiva, responsabila si dornica sa invete.

Asteptam CV-ul tau insotit de o fotografie recenta si datele tale de contact pe adresa de e-mail: florina.ion@medicaltours.ro



Medical Tours Company este o clinica stomatologica romano-franceza din Pitesti specializata pe toata gama de servicii stomatologice, reprezentand un punct de referinta atat pe piata interna cat si pentru cea externa. Reprezentata de o echipa tanara si devotata calitatii si profesionalismului, MTC a reusit sa devina lider in Romania pe segmentul de turism dentar.
Avand ca obiectiv principal oferirea de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel pentru pacientii nostri investim constant in dotarile tehnice ale clinicii si in cunostintele personalului nostru prin participarea la cursuri de specializare periodice.