Medic specialist în oncologie medicală, dr. Iuliana – Maria Băieşu s-a alăturat echipei Hera`s Med

Clinica Hera`s Med din Bradu, dedicată sănătăţii familiei şi a cuplurilor, şi-a extins echipa cu încă un specialist de top. 

Din 15 septembrie, la clinica din Bradu va oferi consultaţii şi dr. Iuliana-Maria Băieșu - medic specialist oncologie medicală. 

Este un medic dedicat, care s-a format în spitale din Franţa, Paris, mai exact la # Centre Hospitaliere d' Auxerre – Serviciul de Oncologie Medicală; # Hopital Saint Antoine - Serviciul de Oncologie Medicală; # Hopital Pitie Salpetriere- Serviciul de Oncologie Medicală, dar care a ales să se întoarcă în țară pentru a trata pacienții din Argeș.

Pentru programări aveţi la dispoziţie următoarele numere de telefon:
  0754.070.070
  0755.688.984 

Echipa de medici Hera`s Med

Din echipa Hera`s Med Boutiqe, fac parte medici care au activitatea principală în Bucureşti, iar prin intermediul clinicii din Bradu vă sunt foarte aproape:

- dr. Alina – Mihaela Buşan, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu o vastă experienţă în monitorizarea sarcinilor cu risc crescut, patologia ginecologică și infertilitate. La clinica Hera`s Med Boutique din Bradu este disponibilă în fiecare sâmbătă, în intervalul 9:00 – 13:00. 

- dr. Carmen Cheleş -  medic specialist obstretică – ginecologie, supraspecializare materno – fetală, singurul medic din Argeş care realizează amniocenteze.

- dr. Marilena Băluţă – medic primar obstretică ginecologie, embriolog senior.

- dr. Mihai Gornea – medic specialist chirurgie generală, chirurgie laparoscopică.