Playoff 4-1! FC Argeş va juca la promovare!

Ora 13:47 -Update! Final de partidă. FC Argeş intra in barajul de promovare pentru Liga a III-a.

Ora 13:17 -Update! FC Argeş măreşte prin golul lui Mateescu diferenta de pe tabela la 4-1.

Ora 13:11 -Update! Unirea Bascov marchează primul gol al echipei în playoff.

Ora 12:58 - Începe repriza a doua. La centrul terenului se reamarcă Iulian Tamaş în culorile FC Argeş, în dubla calitate de antrenor jucător. În tabăra adversă, tehnicianul celor de la Bascov este Alin Chiţă, de asemenea fost fotbalist al FC Argeş.

Ora 12:42 -Update!  La nici două minute de la golul anterior, acelaşi Barbu măreşte diferenţa la 3-0 pentru FC Argeş.

Ora 12:40 -Update!  FC Arges marchează prin Barbu, cel de al doilea gol al partidei.

Ora 12:14 -Update! Călin înscrie pentru FC Arges, din penalti, primul gol al partidei.

Campioana judeţului Argeş se decide astăzi în ultima etapă din playoff ul ligii a IV-a. Meciul dintre Unirea Bascov şi FC Argeş Piteşti 1953 este cel care stabileşte cine va reprezenta judeţul nostru la barajul de promovare în liga III-a.

Meciul se dispută pe Stadionul Central din comuna BRADU, unde sunt prezenţi foarte mulţi iubitori ai fotbalului dar mai ales, suporterii piteşteni care speră să vedă un FC Argeş renăscut. Se anunţă o atmosferă incendiară atât în tribune cât şi pe teren!

Este un meci al orgoliilor, fiecare echipă luptă să ajungă la baraj, moment pentru care au luptat un sezon întreg. Trebuie menţionat că înaintea acestui meci, Unirea Bascov are avantaj de 1 punct în clasament cu un total de 54 de puncte, în timp ce FC Argeş are numai 53 şi, în consecinţă, o singură şansă de promovare: victoria!

*Brigada de arbitrii delegată la acest meci este una de nivelul ligii 1 şi este formată din:

Centru: Popa Cătălin (arbitru liga 1) din Piteşti.

Asistent 1 : Neacşu George Florin (arbitru liga 1) din Câmpulung.

Asistent 2 : Bîrdeş Romică Ionuţ (arbitru liga 2) din Găeşti.

Toţi iubitorii echipei FC Argeş, foste glorii, foşti jucători, vedete, politicieni, suporteri, au simţit nevoia de a transmite un mesaj jucătorilor piteşteni, postând pe paginile personale de Facebook poze sau filmuleţe cu mesaje de încurajare. Printre aceştia se numără nume ca : Adrian Bughiu-DJTS Argeş, Cătălin Oprişan-jurnalist sportiv, Bogdan Mara, Marius Bilaşco, Stelian Muscalu, Bogdan Stancu, Andrei Prepeliţă şi multe alte nume pe care le puteţi vedea în următorul montaj video:

 

*Cele două echipe se vor mai întâlni pe 28 iunie la finala Cupei României-faza judeţeană, meci ce se va disputa cu începere de ora 19:00 pe Stadionul NICOLAE DOBRIN din Piteşti!