Meci de tradiție mâine la Pitești! FC Argeș - Dinamo București!


Vineri, de la ora 20:30, FC Argeș va juca la Pitești, un meci de mare tradiție, împotriva celor de la Dinamo București. 

,, Te invităm să fii alături de FC Argeș, indiferent de locul unde te vei afla (canapea, terasă, stadion etc), este mesajul transmis pe pagina de socializare.

Marian Barbu va conduce la centru meciul FC Argeş - Dinamo. El va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Imre-Laszlo Bucsi, precum şi de rezerva Andrei Antonie.

Observator de arbitri va fi Cristian Nica.

Cu doar o zi înaintea deplasării în „Trivale”, „roș-albii” au primit vestea că nu se vor putea baza pe serviciile căpitanului. Conform fanatik.ro, stoperul croat este răcit și nu va face parte din lot pentru partida din etapa a 12-a.

Echipa se mai confruntă și cu alte probleme de lot.  Se pare că doi dintre cei mai importanți fotbaliști din era spaniolă au plecat deja. Este vorba despre Borja Valle și Isma Lopez. 

Alți doi jucători au probleme medicale. Marco Ehmann s-a accidentat și a plecat acasă, în Germania, iar Robert Moldoveanu se află în Turcia, la Istanbul, pentru un control la clinica Acibadem, titrează fanatik.ro iar probleme se țin lanț de această echipă.

De partea cealaltă, clubul din Pitești a anunțat că a renunțat la ideea numiri unui nou antrenor principal în perioada imediat următoare. În ultimele patru meciuri din acest an, cu Dinamo, Clinceni, Hermannstadt și Chindia, echipa va fi pregătită de un staff tehnic format din Paul Ciobanu, August Eduard, Andrei Speriatu și Viorel Dumitrescu, prezenți deja în cadrul clubului.

Înaintea partidei cu Dinamo, de mâine, FC Argeș, antrenată în ultima perioadă de Ionuț Moșteanu, este pe locul 15 în Liga 1, penultimul, cu nouă puncte obținute în 11 etape.