Meci de fotbal cu scandal! Antrenorul unei echipe acuzat că a bătut...

Situație tensionată, astăzi, în comuna Vulturești, acolo unde s-a desfășurat partida între ACS Vulturii Vulturesti și Partizanul Vlădești. De la un meci amical s-a ajuns la bătaie. Doar Poliția a putut calma spiritele.

CITEȘTE ȘI ... Scandal monstru la Stoenești! Mai multe persoane au ajuns la spital

Neacsu Ovidiu Cosmin, jucator și președintele ACS Vulturii Vulturesti, a povestit pentru Sursata.ro că antrenorul echipei Partizanul Vlădești l-a lovit cu piciorul pe unul dintre jucătorii echipei sale. De aici, s-a ajuns la un scandal mai mare. Jucători de la Partizanul Vlădești și chiar spectatori, susține aceeași sursă, au sărit la bătaie.
Doi dintre jucătorii ACS Vulturii Vulturesti au fost răniți. Din fericire, viețile nu le sunt puse în pericol, nefiind nevoie să fie transferați la spital.  Pentru că nu este firesc se întâmple așa ceva, echipa ACS Vulturii Vulturesti face un apel către Asociatia Judeteana de Fotbal Arges să se implice și să asigure paza la astfel de meciuri.


”La Liga 5, noi jucăm de plăcere. Avem familii acasă, nu stăm de bătaie. Se joacă fotbal de plăcere, nu pentru bani. Să te duci să joci și să ajungi bătut, nu este normal. Noi luam în serios acest hobby. Am investit în jucători și ne dorim să fim respectați.”, a mai susținut Neacsu.

La meciul de azi, au intervenit polițiștii pentru a aplana conflictul. În acest caz a fost dechis un dosar penal.