Mayore Chocolate & Cake: Produse tradiționale și prăjituri gustoase pe masa de Paște

Cofetăria Mayore se pregătește să fie alături de clienții săi de Paște, propunându-vă delicioase  produse tradiționale și prăjituri gustoase cărora nu le  poți rezista! 

Din ingrediente sănătoase, atent selecționate,  pline de savoare și prospețime, am creat cele mai  spectaculoase produse. Materia de primă calitate:  ciocolată belgiană, adevărată, care stă la baza  fiecărei creații, prospețimea fructelor naturale  folosite pentru creme dar și pentru ornat, alături de  unt și frișca proaspătă, crema de lapte, alunele de  pădure fac ca dulciurile de la Mayore să fie rafinate,  gustoase și sănătoase.


Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu produse  personalizate de Paște din cea mai fină ciocolată,  cozonaci, prăjituri, torturi, cupcakes, macarons  pastelate - o diversitate de produse de cofetărie și  patiserie. Pentru cei care își propun să sărbatorească  Paștele într-un mod deosebit, oferim variante cu  delicii asortate pentru un adevărat candy-bar. 

Bucurați-vă de timpul liber alături de familie, relaxați-vă și împodobiți-vă căminele și lăsați prepararea  unor deserturi fabuloase în grija profesioniștilor  noștri pasionați! Mai presus de tot oferim produse  premium, realizate din ingrediente 100% naturale,  de cea mai bună calitate, de către cofetari dedicați,  cu multă experiență, având - alături de noi - mii de  clienți fericiți.


Vă reamintim de ce produsele Mayore sunt unice:

► Sunt pregătite prin metode tradiționale 
► Sunt realizate exclusive în laboratoarele proprii 
► Sunt folosite ingrediente naturale pentru un gust  proaspăt grantat și din grijă pentru sănătate 
► Sunt realizate de o echipă al cărei primordial scop  este respectul față de client