FOTO- MAXIMĂ AROGANȚĂ! Rușii își pavează trotuarele cu parchet

O informație inedită face senzații pe site-urile de știri din Rusia și Republica Moldova. În orașul Arhanghelsk (Federația Rusă), autoritățile au decis să pună parchet pe un trotuar. De ce s-a luat această hotărâre neobișnuită? Conform auto-bild.ro, Vladimir Putin urmează să ajungă peste câteva zile la Universitatea Arctică M.I.Lomonosov din Arhanghelsk, pentru a participa la un forum internațional. Cu prilejul acestei vizite, s-a decis ca trotuarul ce duce spre universitate să fie pavat cu parchet.

Însă, locuitorii din oraș sunt nemulțumiți de acest trotuar: „În loc de asfalt, parchet! Scânduri în Arhanghelsk sunt multe, iar asfalt, puțin”, se arată în comentariile de pe rețelele de socializare.

Administrația locală a declarat însă pentru presa locală, că este vorba despre un trotuar decorativ, care va duce spre o expoziție ce va avea loc în incinta Universității M.I.Lomonosov: „Oamenii au să vină, avem un specific local, unde au să mai meargă vizitatorii pe un trotuar de lemn? Acesta a fost construit special ca oamenii să se poată plimba”, au spus autoritățile locale.

Sursa: auto-bild.ro