Martor ameninţat cu moartea de rudele celor doi fraţi care l-au omorât pe Cătălin Plăiașu

Un martor din dosarul celor doi fraţi din Merişani care l-au omorât în bătaie pe Cătălin Plăiaşu, un afacerist din Curtea de Argeş, după o şicanare în trafic, a fost ameninţat cu moartea de rudele fraţilor Tudorici.

Mihai Tudorici (45 de ani), tatăl celor doi criminali, Florica Tudorici (44 de ani), mama celor doi, şi David Tudorici (27 de ani), cel de-al treilea frate, l-au ameninţat cu moartea pe un tânăr, martor în dosarul oribilei crime de pe 24 iunie 2019.

CITEȘTE ȘI ... Acuzaţii grave după uciderea omului de afaceri Cătălin Plăiaşu: „Mafia ţigănească este condusă de grei din Poliţia Argeş”

 

Părinţii şi fratele celor doi criminali au mers la un depozit de materiale de construcţii din Merişani, acolo unde ştiau că se află părinţii martorului şi i-au avertizat pe aceştia că fiul lor va fi ucis dacă nu îşi va retrage declaraţia.

Astfel, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior plasaţi sub control judiciar pentru fapta comisă.

În prezent, întreaga familie Tudorici a fost trimisă în judecată, într-un singur dosar, pentru crimă şi ameninţare.

Reamintim că omul de afaceri Cătălin Plăiaşu din Curtea de Argeş a murit, după ce a stat în comă o săptămână, fiind bătut crunt de cei doi frați.

Cătălin Plăiaşu intervenise să aplaneze un scandal în trafic, la Merişani. Doi frați din Malu Vânăt, Mihai şi Leonard Tudorici, cunoscuți pentru astfel de fapte, au șicanat un alt șofer, iar omul de afaceri a intervenit să aplaneze conflictul. Șoferul șicanat a fugit atunci când a văzut că Plăiașu este bătut crunt.

 

 

 

Sursa: observator.tv