Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu - aleși vicepreședinții CJ Argeș!

În acest moment, la Consiliul Județean Argeș se desfășoară prima ședința extraordinară din mandatul de președinte al lui Ion Mânzână urmând a fi aleși vicepreședinți.

Pentru primul vicepreședinte propunerile au fost: Marius Nicolaescu (PSD) şi Adrian Cîrstea (USR).

CITEȘTE ȘI ... (video) Un consilier județean a depus online jurământul. Valentin Diaconescu - pozitiv COVID

Votul pentru alegerea primului vicepreședinte CJ Argeș s-a încheiat. Marius Nicolaescu, de la PSD, a fost ales cu un numar de 18 voturi, iar Adrian Cîrstea a fost votat cu 14 voturi. Două voturi au fost declarate anulate deoarece ștampila de vot a fost pusă pe ambii candidați.

Următorii au fost: Narcis Sofianu (PNL) și Adrian Bughiu (PSD). Cu un numar de 18 voturi ”pentru”, Adrian Bughiu este al doilea vicepreședinte CJ Argeș. Narcis Sofianu a avut 14 voturi, iar două voturi au fost anulate din același motiv.

”Funcția de vicepreședinte al CJ Argeș mă onorează, dar mă și obligă.

În urma ședinței de astăzi a consilierilor județeni, am fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. Pentru acest lucru vreau să le mulțumesc colegilor-consilieri județeni atât pentru propunerea mea, cât și pentru votul final acordat. Din start, vreau să fiu sincer și să privesc momentul exact așa cum este: funcția de vicepreședinte al CJ Argeș mă onorează, dar mă și obligă!

Însă, premisele sunt pozitive.
Experiența anterioară: director exevutiv adjunct în cadrul DJST Argeș, secretar de stat în cadrul MTS, respectiv subprefect în cadrul Prefecturii Argeș - sunt convins că mă va ajuta foarte mult.
Mă bazez foarte mult pe faptul că deja cunosc punctele delicate ale județului Argeș și mă voi focusa așa cum am făcut mereu pe relația foarte bună cu cetățeanul – cel în slujba căruia trebuia să fim.
Mă bucur în special de faptul că PSD Argeș a reușit să impună doi vicepreședinți în cadrul CJ Argeș! Acest lucru demonstrează încă odată faptul că avem o echipă complexă, iar aprecierile sincere sunt pentru toate filialele PSD din județ, dar și către cetățeni – cei care ne-au acordat votul.

Tot timpul, forța partidului este dată de valoarea grupului! Iar PSD Argeș și CJ Argeș au cu ce se mândri: un președinte valoros în administrație și experimentat politic – Ion Mînzînă!

Gânduri de bine merg și către colegul-vicepreședinte Marius Nicolaescu, celui căruia îi urez succes în continuarea activității în cadrul CJ Argeș.
Un mesaj bun am și pentru angajații din cadrul CJ Argeș, celor cărora le transmit faptul că sunt un lider comunicativ, în căutare de soluții permanente, și nu de țapi ispășitori!

Încă odată, le mulțumesc tututor celor care au avut încredere în mine și le promit solemn faptul că nu îi voi dezamăgi nici de data aceasta!

De astăzi trebuie să ne punem la treabă și să îndeplinim ceea ce am promis argeșenilor, deoarece așteptările sunt foarte mari.

Pentru acest lucru, în primul rând, îmi doresc să ne țină Dumnezeu sănătoși și inspirați!”, este mesajul transmis de către Adrian-Dumitru Bughiu la scurt timp după alegeri.