Mărioara Murărescu - argeșeancă la origine - trăiește și astăzi prin casa sa din Stoenești

Marioara Murarescu, fata popii, cum era cunoscută în comuna Stoenești, a lăsat în urma sa o frumoasă proprietate de 5000 de metrii pătrați, dar și un câine.
Marioara Murarescu, realizatoarea celebrei emisiuni "Tezaur folcloric", a murit pe 30 ianuarie 2014, la doar 66 de ani, răpusă de o boală nemiloasă.
Fiul său, Petre, are acum grija de casa de vacanță și de livada celebrei realizatoare pe care a renovat-o de curând în amintirea mamei sale.

CITEȘTE ȘI ... Supermarketurile majorează salariile angajaților


La doi ani de la moartea realizatoarei, câinele mult îndrăgit de Mărioara își trăiește viața liniștit în curtea unde a fost adus după ce a fost salvat de pe străzi.
Proprietatea de 5000 de metrii pătrați a fost achiziționată după Revoluție, Mărioara Murărescu fiind atrasă de Argeș, considerând comuna Stoenești locul său natal.
Deși se născuse la București, Marioara Murărescu s-a considerat mereu originară dintr-un sat din judetul Arges, acolo de unde se trăgeau părinții ei. "M-am născut la București din greșeală. Tata a fost mutat cu serviciul la Capitala și atunci am aparut și eu", mărturisea acum câțiva ani Marioara Murărescu.

CITEȘTE ȘI ... MODERNIZĂRI LA SPITALUL DE PEDIATRIE PITEȘTI!


În 2008, Marioara a primit titlul onorific de cetățean de onoare al comunei Stoenești, toți oamenii locului fiind mândri de faptul ca o asemenea personalitate se considera de-a lor. În sat, Marioara Murărescu este cunoscută ca "fata popii", pentru că provenea dintr-o familie de preoți.

Sursa: Click.ro