Marile magazine se bat în oferte de început de an şcolar

Anul acesta 89.399 de copii de grădiniță şi elevi de şcoală sau de liceu din Argeș se pregătesc pentru noul an școlar. În ajutorul acestora, dar mai ales al părinţilor care trebuie să bage adânc mâinile în buzunare pentru a-i pregăti de şcoală, vin marile magazine, care se întrec în oferte care mai de care mai atractive.


# Hipermarketul Auchan, de exemplu, are oferte la ghiozdane, rucsacuri, saci pentru sport, genți pentru prânz, mape și penare. Cel mai scump ghiozdan este aici la prețul de 190 de lei, însă există şi variante mult mai ieftine, care ajung şi sub 100 lei, în cadrul campaniei „Superpregătiţi pentru şcoală”, ce se derulează până pe 18 septembrie.


# La Carrefour, catalogul „Prețuri mici pentru note mari” aduce un set întreg de oferte și promoții, de la ghiozdane, penare, caiete și pixuri, la agrafe de birou, ascuțitori și plastilină. Tot la Carrefour găsiți reduceri de 25% la universul dicționarelor și la gama de hărți, dar și laptopurile, tabletele, imprimantele și lămpile de birou beneficiază de discounturi cuprinse între 11% și 35%, valabile până pe 26 septembrie. Tot la Carrefour, în cadrul campaniei „Moda cu chef de școala”, retailerul vine cu promoţii la o serie de articole vestimentare pentru copii, ce pot face parte din ţinuta de şcoală, hăinuţele şi încălţămintea fiind vândute la ofertă până pe 19 septembrie.


# Nici Hervis Sports, din incinta centrului comercial Vivo! Piteşti, nu rămâne în urmă cu pregătirile pentru școală și a dat startul, începând cu 23 august, la ofertele „back to school”, cu reduceri la diferite articole: rucsacuri 30%, echipamente de trening 20-44%, tricouri 28% și hanorace 44%. Oferta se termină pe 9 septembrie. Tot în Vivo! Mall, manualele şcolare se vând la reducere, cu preţuri mai mici chiar şi cu 50%, la magazinul Diverta.