TBM: Vând sau închiriez hală pe centura Bucureștiului!

Grupul TBM vinde sau oferă spre închiere o hală de 800 de mp în zona Jilava. Clădirea poate fi folosită ca imobil de depozitare, fiind construită pe structură metalică, din europrofile și pe două etaje.
Clădirea a fost construită în anul 2012, iar din cei 800 de mp ai halei, 100 de mp sunt destinați spațiului de birouri, structura având toate utilitățile: drum betonat, apa, curent trifazic, fosa septica, centrala termica peleti, supraveghere video, instalatie incalzire, climatizare, ferestre/luminatoare, iluminat.
Prețul de vânzare este de 380.000 de euro, iar dacă doriți să o închiriați, vă costă 3500 euro/lună. Prețul indicat este fără TVA.

Dimensiunile halei - Specificații:
- latime 24,5 m
- lungime 29,5 m
- înaltime 6 m
- 2 usi acces camion 
- 2 căi de acces
- teren 1900 mp
- Suprafață platformă 1000 mp


Pentru detalii sau informații suplimentare, puteți suna la numărul de tel: 0727 356 155 - Marian Cazacu.

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.