Marian Cazacu, prezent la concertul aniversar 20 de ani de Club Rotary Pitești!

Primul Club Rotary a fost infiintat in anul 1905 in Chicago - S.U.A., iar in prezent, Rotary International este prima organizatie creata pentru a servi, fiind compusa din peste 35.000 de cluburi in mai mult de 200 de tari si arii geografice, ai carei peste 1,2 milioane de membri formeaza o retea globala de lideri de comunitati, de profesiuni sau antreprenori, care isi dedica in mod voluntar timpul si talentele servirii comunitatii lor si celor aflati in nevoie din intreaga lume, in spiritul valorilor etice inalte si al bunei intelegeri.
Filosofia Rotary se bazeaza pe ideea de a servi: comunitatea din care faci parte, societatea in general, pe ceilalti, peste tot in lume, unde este nevoie.

Clubul Rotary Pitesti a fost infiintat in data de 5 mai 1998, fiind parte din Rotary International District 2241 - Romania si Republica Moldova si are in prezent 34 de membri activi si 2 membri de onoare.


În data de 4 mai, Clubul Rotary Pitești a aniversat 20 de ani de la înfințare. Petrecerea a avut loc la Ramada Pitești, acolo unde și-au dat întâlnire membrii clubului. Printre aceștia s-a numărat și omul de afaceri, Marian Cazacu, managerului Grupului TBM.