Manifestul politic PRO România 2020-2024: 10 priorități pentru dezvoltarea țării!

PRO România a organizat duminică, 16 februarie, la Palatul Parlamentului din București, reuniunea Convenției Anuale, eveniment la care au participat circa 1.500 de membri, parlamentari și coordonatori locali. Organizaţia PRO România Argeș a fost reprezentată de cea mai numeroasă delegaţie județeană din ţară.


 

„Manifestul politic PRO România 2020-2024”
       
Preşedintele partidului, Victor Ponta şi reprezentanţii structurilor centrale de conducere au prezentat cu prilejul reuniunii rapoartele de activitate, iar la final, liderul Pro România a lansat "Manifestul politic PRO România 2020-2024” ce conține zece priorități pentru dezvoltarea României.
„Vreau ca oamenii să afle ce vrea să facă PRO România. Să le arătăm ce vrem să facem în 2020-2024 (...). De bazat, mă bazez doar pe PRO România. Mai departe, vă rog să vă bazaţi doar pe dumneavoastră în bătăliile electorale care urmează”, a declarat preşedintele partidului, Victor Ponta.

 

 

„Vom face o figură frumoasă la toate alegerile care vor veni”
       
Documentul exprimă poziţia PRO România faţă de situaţia economică şi socială din ţară, dar şi faţă de alte aspecte de interes general și stipulează inclusiv priorităţile formațiunii politice până la organizarea următoarei Convenţii Anuale.

„PRO România a dovedit încă o dată, astăzi, că este un partid puternic, pregătit pentru toate tipurile de alegeri care vor veni. În contextul în care retorica celorlalte partide mari se referă la a face sau nu alegeri anticipate, noi chiar ne gândim la România și la bunăstarea românilor, de aceea am și lansat acest manifest. În timp ce alte partide politice invită la tot felul de alianțe și discuții preelectorale, noi ne bazăm pe propriii noștri membri, pe toți oamenii de calitate care sunt și vor să devină PRO România. Partidul nostru este un laborator politic în care oameni competenți construiesc și aplică proiecte concrete pentru dezvoltarea țării. Atât în Argeș, cât și la nivel național, avem membri de calitate pe care să ne putem baza pentru obiectivele pe care ni le-am propus și așteptăm în continuare oameni de bună credință alături de care vom face o figură frumoasă la toate alegerile care vor veni”, a declarat, la finalul reuniunii, liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan.