Managerul Dolo Trans Olimp - în cursul săptămânii dedicat muncii, în timpul liber iubitor de raliuri!

Cristian Dolofan, omul de afaceri argeșean și managerul companiei Dolo Trans Olimp, își împare timpul pe de-o parte muncii sale și pe de altă parte hobby-ului său, raliul.
În aceste zile, Cristian Dolofan, împreună cu bunul său prieten Vali Porcișteanu, va participa la Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Campionatului Național de Rally 2 Dunlop și Campionatul Național de Vehicule Istorice de Competiție.

La start s-au înscris 71 de echipe din toată țara. Argeșul este reprezentat de pilotul Vali Porcișteanu și copilotul Dan Dobre.
De această dată, Cristian Dolofan nu va urca la volan, însă va privi de pe margine cu admirație și nerăbdare tunatele masinii care vor defila în Piața Mare a Sibiului, de la ora 20:00.
Echipa Dolo Trans va participa la competiție cu un Mitsubishi Lancer EVO IX.

Competiția va fi organizată în perioada 6-7 octombrie 2017 de Clubul Sportiv “Aria pentru Sport” în parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu. Startul festiv al competiției este programat pentru joi, 5 octombrie 2017, în Piața Mare a Sibiului, de la ora 20:00.
Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 este organizat de Clubul Sportiv Aria pentru Sport.        
Echipajele își vor disputa titlul de-a lungul a 14 probe speciale. În prima zi a Raliului Sibiului UniCredit Leasing 2017, piloții vor avea de străbătut 30 de kilometri pe un traseu ce include Nucet, Curmătură și Păltiniș. Ziua a doua va fi mult mai încărcată, organizatorii pregătind peste 86 de kilometri de probe speciale spre Boarta, Răvășel, Nucet, Noul Român și Chirpăr. Cea mai spectaculoasă probă, Superspeciala din centrul Sibiului, care va avea loc sâmbătă, 7 octombrie 2017, de la ora 18:00, va încheia Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017.


Lui Cristi Dolofan i se şi datorează relansarea campionului Porcişteanu în competiţiile naţionale de gen. Acesta a stat doi ani pe tuşă, timp în care s-a ocupat doar de şcoala sa de pilotaj, deoarece nu avea sponsori suficienţi care să susţină participările echipei sale la campionatele de raliuri. Atunci, Cristi Dolofan a decis să  îl ajute şi aşa a luat naştere echipa DTO Tellur Rally Team.

De la debutul său şi până în prezent, a luat parte la cinci curse şi a urcat de trei ori pe podium, pe locurile doi şi trei. Din nefericire, două dintre competiţii au fost încheiate prin abandon, unul cauzat unei erori de pilotaj şi unul tehnic.
Și în următoarele etape rămase, Iași și Sibiu, va continua să puncteze în clasamentul rezervat debutanţilor. Deşi sezonul următor va deţine licenţa de pilot avansat, acesta ne-a mărturisit că pilotajul necesită multă pregătire şi, cum timpul nu îi permite, va rămâne la stadiul de hobby.
În particular este pasionat de marca Mercedes. Pe lângă flota pe care o are compania Dolo Trans Olimp, fiind cel mai mare client de camioane Mercedes Benz din România, Cristian Dolofan are în garaj un S class şi un GLE Coupe. Colaborarea cu acest brand i-a dat prilejul să şi piloteze AMG-uri pe circuit la Budapesta şi Londra, alimentându-şi astfel pasiunea pentru adrenalină şi viteză.

Cu două luni înainte de finalul anului 2017, Critian Dolofan a dus la bun sfârșit proiectele Dolo Trans Olimp.
Punctul de lucru de la Micești este gata, fiind deja angajați în zonă agenți de pază.
De asemenea, la Arad a fost declarat un alt punct de lucru, încă de săptămâna trecută primind certificatul de funcționare.