Management nou la DACIA!

DACIA face modificări în două dintre compartimentele companiei și privesc Centrul Tehnic de la Titu și Direcția de Logistică de la Mioveni.

Astfel începând din luna iunie:

Graham Lawrence Aylett (foto galerie) este noul director executiv al Direcţiei Logistică de la Mioveni.

Aylett preia această responsabilitate de la Ştefan Gaibu, care va ocupa postul de şef Proiect Operaţiuni Logistice ALE (Alianţa Logistică Europa) Corporate, la Renault, în Franţa. 

Graham Lawrence Aylett (43), de origine britanică, a urmat studii de Logistică şi Supply chain management. Are o experienţă profesională îndelungată în domeniul logisticii auto, obţinută la Centrul de Piese de Schimb Renault – Nissan din Lutterworth, Marea Britanie, unde îşi începe activitatea în anul 1991. Până în 2010, a avut o serie de responsabilităţi în calitate de şef proiect sau şef al Centrului logistic. Se alătură mai apoi Grupului Renault România, în fruntea Centrului de Piese de Schimb de la Oarja (parte a Renault Comercial România), în calitate de director. Din iunie 2016 ocupă funcţia de director al Direcţiei Logistice de la Mioveni.  

Ioana Manda (foto galerie)  este noul director al Centrului Tehnic Titu.

Aceasta o înlocuieşte pe Anica Muntean, care devine director Proiect în cadrul Grupului Renault România. 

După ce a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti.- Subingineri TCM Piteşti, Ioana Manda (52)    şi-a început cariera profesională la Dacia, în anul 1983. În cadrul uzinei a avut mai multe responsabilităţi din funcţiile de subinginer, şef Grupă Tehnologie, şef laborator, şef echipă, şef program Metrologie, şef Serviciu Metrologie, şef departament Calitate Mecanică, şef departament Fabricaţie Cutii de Viteze TL şi şef departament Calitate Uzina Vehicule Dacia. Din iunie 2016 ocupă funcţia de director al Centrului Tehnic Titu.