„Mamma Mia!“ vine la Pitești! Cât costă un bilet?

„Mamma Mia!“ - unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din lume va ajunge în aceasta toamnă și la Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 1 noiembrie 2019. Din distribuție fac parte nume celebre și consacrate din lumea artistică românească. Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Bianca Purcărea și Silviu Mircescu sunt doar câțiva artiști vibranți și iubiți de publicul din toată țara, care vor interpreta rolurile principale în celebra producție.


Astfel, pe 1 noiembrie te așteptăm la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la orele 19:00 (reprezentatia va începe la orele 19:30) să vizionezi un spectacol viu, plin de aventură căruia, cu siguranță, nu îi poți rezista. „Mamma Mia!“ înseamnă peste 200 de costume pentru toate cele 17 numere scenografice și o distribuție absolut excepțională.

 

DISTRIBUȚIE:
Loredana – Donna
Cornel Ilie – Sam
Ecaterina Ladin – Rosie
Ioana Sihota – Tanya
Adrian Nour – Bill
Ernest Fazekas – Harry
Bianca Purcarea – Sophie
Silviu Mircescu – Sky


„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.  Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.
Biletele pentru reprezentațiile musicalului ce va avea loc pe 1 noiembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor pot fi achiziționate în format electronic de pe Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay, precum si la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Pitești, la prețuri cuprinse între 70 de lei și 220 de lei in perioada Early Bird, pana pe 31 august 2019 inclusiv, iar de la 1 septembrie 2019 la prețuri cuprinse între 80 de lei și 240 de lei.